در مورد مزایا و خواص تخم مرغ (ریحان) و معایب آنها بیشتر آشنا شوید
Sabja -egg در واقع یک گونه ریحان است. این گونه دارای یک بافت منحصر به فرد و طعم منحصر به فرد است و آن را به عنوان یک ماده محبوب در تولید نوشیدنی ها و ظروف تبدیل می کند. فازنی ها وعده های غذایی گران قیمت دارند. از طرف دیگر ، این دانه دارای امولسیون ، کفپوش ، غلظت ، تثبیت و ژل است. به همین دلیل از تخم مرغ های امروز برای تولید انواع نوشیدنی و بستنی استفاده می شود. تا انتها با پارسی دی همراه باشید.
در مورد خواص تخم شربتی بیشتر بدانید
تخم مرغ مدرسه ، همچنین به عنوان ریحان شیرین (از نظر علمی به عنوان Ocimeum Basilicum شناخته می شود) ، گیاهان خانواده نعناع هستند. این گیاه در مناطق گرمسیری رشد می کند و به مدت 4-5000 سال در پاکستان ، ایران ، هند و آسیای جنوب شرقی کشت شده است. تخم های بیضی بیضی ، کوچک ، متخلخل هستند و اندازه آنها بسته به مساحت کشت و کشور متفاوت است.
برنامه بازدید کننده
در هندی ها ، غذاهای تایلندی و ویتنامی به عنوان انواع مواد تشکیل دهنده استفاده می شود. این دانه ها دارای طعم خفیف و مغذی هستند و به عنوان مواد ضخیم کننده مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرند. از Scholeneier همچنین به عنوان عطر و طعم سوپ ، تهیه غذا ، سس سالاد و نوشیدنی ها استفاده می شود. دانه ها با قرار دادن تخم مرغ در آب برای مدت معینی با ژله بریده می شوند. این خاصیت ژله می تواند نوشیدنی ، دسر ، صابون سالاد ، خمیر نان ، خمیر کیک و ادویه های سوپ را به یک بافت منحصر به فرد ارائه دهد.